Samen doen

passende_zorg_etalage_icare

Samen werken aan de zorg van morgen: ziekenhuis verplaatste zorg

Behandelingen die vroeger uitsluitend in het ziekenhuis plaatsvonden, kunnen nu ook thuis worden uitgevoerd. Dit staat bekend als ziekenhuis verplaatste zorg, waarbij Icare samenwerkt met Ziekenhuis St Jansdal.
Lees meer
werkplezier werkt
Samen doen
#5e8385

Werkplezier vergroten door administratieve lasten vermindering, dat is fijn werken!

Hoe werken we bij Espria aan werkplezier? Dat doen we door te werken aan administratieve lastenverlichting voor al onze medewerkers. Om zo de zorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden.
Lees meer
Samen in de wijk
Samen doen
#5e8385

Samen in de wijk

In het Espria jaarplan 2024 zijn er drie belangrijke pijlers, waaronder de pijler toekomst bestendige zorg voor de cliënt. Onder deze pijler valt het programma 30% anders. Binnen dit programma werken we aan ‘Voor elkaar in de wijk’.
Lees meer
Datawerkplaats
Samen doen
#5e8385

Datawerkplaats Mentale Gezondheid

Samenwerken op het gebied van data gedreven werken in een netwerk, hoe doe je dat? Hoe zet je een regionale datawerkplaats op en welk thema kies je dan op het gebied van publieke gezondheid?
Lees meer
kenniswerkplaats

Drentse Kenniswerkplaats ‘Onbegrepen Gedrag’

Onbegrepen gedrag komt voor in allerlei vormen en situaties. Thuis, op het werk, op straat of in de winkel. De Kenniswerkplaats richt zich op situaties waarin het gedrag tot problemen kan leiden voor de persoon zelf en zijn of haar omgeving.
Lees meer
gewoon thuis
Samen doen
#5e8385

Icare GewoonThuis

Bij Icare GewoonThuis staat het leven en welzijn centraal en niet de zorg of het gebrek. Icare werkt dan met een leefplan waarin de wensen van de cliënt beschreven staan.
Lees meer
Slimme Zorg Estafette
Samen doen
#5e8385

Slimme Zorg Estafette

Alle organisaties binnen Espria bundelen de krachten om er met elkaar voor te zorgen dat slimme zorg in het hele Espria-werkgebied een stap verder komt.
Lees meer
Newnexus
Samen doen
#5e8385

Samenwerking in project Rondrekening biedt een mooi fundament voor datastrategie

Samen met New Nexus hebben we voor Zorggroep Meander, Icare Verpleging & Verzorging en Evean een oplossing gecreëerd om het hele proces van zorgverlening tot facturatie inzichtelijk te maken met een eigen datamodel.
Lees meer
Verbeter en innovatiefestival 2023
Samen doen
#5e8385

Verbeteren en innoveren

We komen in een situatie waarin steeds meer mensen zorg nodig hebben en we die zorg met minder mensen moeten verlenen. Hoe gaan we dat samen, met andere organisaties en binnen onze eigen organisatie handen en voeten geven, onder andere met sociale en technologische innovaties?
Lees meer