Transformatie

Transformatie is geen verandering van A naar B. Transformeren is weten waarom verandering nodig is, kunnen aangeven hoe een betere toekomst eruit kan zien én nog niet weten hoe je daar komt. Dat betekent experimenteren, stappen zetten en kijken of ze in de goede richting leiden. Tijdelijk verankeren en van daaruit verder bewegen. Transformeren gaat over het ontdekken van nieuwe kennis. Dat is nodig om nieuwe betekenis te geven aan bekende patronen en daardoor andere oplossingen en mogelijkheden te zien. Dat is wat we bij Espria en de zorgorganisatie doen.

Bij Espria werken we samen aan toekomstbestendige zorg. Het Jaarplan 2024 bevat daarvoor 3 pijlers:

  • Medewerker op 1
  • Toekomstbestendige zorg voor de cliënt
  • Gezonde bedrijfsvoering

Die pijlers staan met elkaar in verbinding door voor passende zorg te werken vanuit Samenwerking, Vereenvoudiging en Digitalisering. Lees meer over het Espria Jaarplan 2024 

Visie Espria 2024
In deze video vertellen we meer over de koers van Espria, waarom we samen werken, waarom we transformeren, wat we willen bereiken en wat we gaan doen.

We laten zien waar we bij Espria een punt van maken!

Overleg_testimonials

Hoe transformeren wij?
De wereld van de zorg draait om jou en mij. Dat is het uitgangspunt van Espria. Als netwerk van zorgorganisaties werken we samen aan gezondheid en welzijn in een zorgzame samenleving. Iedereen is van waarde, iedereen doet mee. Hieronder tref je de voorbeelden aan hoe wij samen werken aan toekomstbestendige zorg.

Consultatie
Triagetool
Bloedsuikermetingen
GewoonThuis
In De Buurt
Nachtrust
Onbegrepen Gedrag
Slimme Meldingen

Passende zorg
In het Integraal Zorgakkoord (IZA) is passende zorg het uitgangspunt. Passende zorg en ondersteuning, samen met de patiënt, op de juiste plek en met nadruk op gezondheid.

Wat dat in de dagelijkse praktijk kan betekenen, wordt uitgelegd in deze video van Evean.

 

etalage

De Espria Etalage

We zijn trots op onze samenwerkingen en projecten. Met onze collega's én partners buiten Espria. Of het nu gaat over onderzoek, zorgtechnologie of de dingen die we samen doen, in de Espria Etalage delen we deze mooie voorbeelden. Om elkaar en anderen te inspireren.