Onze organisaties

Wat onze 15.500 collega’s bindt,

is het hart voor mensen voor wie het dagelijks leven niet vanzelfsprekend vloeiend verloopt. Zij willen zo lang mogelijk de regie behouden om zichzelf te kunnen zijn. Daar maken wij een punt van. We sluiten aan op hun behoeftes en mogelijkheden. Dankzij onze omvang, verbinding met de maatschappij en vertegenwoordiging in verschillende takken van zorg, hebben wij hier invloed op.

bewoner en vrijwilliger

Evean

Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland. Wij helpen u graag met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen.

www.evean.nl
 

 

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek.

www.ggzdrenthe.nl
 

Icare Verpleging & Verzorging

Icare V&V biedt verpleging en verzorging bij mensen thuis of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Icare is actief in Drenthe, Flevoland, Gelderland, Groningen en Overijssel. Ons dienstenaanbod is veelzijdig. Van het helpen opstaan tot complexe verpleegkundige handelingen en zorg aan dementerende ouderen thuis of in een beschermde woonomgeving.

www.icare.nl

Icare Jeugdgezondheidszorg

Icare JGZ werkt in 13 gemeenten in Drenthe, Flevoland en op de Veluwe. Op het consultatiebureau volgen de jeugdartsen en -verpleegkundigen samen met ouders de groei en ontwikkeling van het kind. Maar ook buiten deze momenten kunnen ouders bij Icare JGZ terecht voor deskundig advies. Icare JGZ werkt actief samen met ketenpartners en gemeenten.

www.icarejgz.nl

Icare Thuisbegeleiding

Icare Thuisbegeleiding biedt praktische ondersteuning en begeleiding om weer grip te krijgen op het leven van alledag. Wij begeleiden onder andere mensen met vragen over ondersteuning bij de opvoeding, mensen met een psychische kwetsbaarheid, dementie, autisme of een licht verstandelijke beperking. Icare Thuisbegeleiding biedt begeleiding van Groningen tot op de Veluwe.

www.icarethuisbegeleiding.nl

De Trans

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot dagbesteding. Onze visie? Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. De Trans begeleidt ruim 1300 cliënten. Ongeveer duizend medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren.

www.detrans.nl
 

Altide

Zorg op afstand. Daarvoor zorgen de 150 goed opgeleide en betrouwbare zorgprofessionals van Altide (voorheen NAAST-ZCN). 24 uur per dag, 7 dagen per week. Altide werkt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende technieken en is met bewezen en erkende dienstverlening een van de grootste zorgcentrales van Nederland. Zo zijn tienduizenden cliënten van zo'n 150 zorgorganisaties door heel Nederland veilig verbonden met zorg.

www.altide.nl
 

Zorggroep Meander

Zorggroep Meander biedt dag én nacht zorg voor overwegend ouderen in Oost-Groningen. We hebben hart voor deze regio, want we zijn ‘van hier’. Hier verlenen we zorg, met aandacht voor wat belangrijk is voor u. Zodat u zich thuis voelt. Daar werken we met plezier aan. Ouderen kunnen bij ons terecht voor thuiszorg, wonen, revalidatie en behandelingen.

www.zorggroepmeander.nl