Werken bij

Interesse in werken in de zorg? Geweldig! We zijn trots op de zorg en verwelkomen graag nieuwe collega's. Wil je een indruk krijgen van onze organisatie, bekijk dan ons Espria medewerkersmagazine

Via onderstaande links vind je de vacatures van alle zorgorganisaties en bedrijfsonderdelen van Espria én die van de Ledenvereniging waarmee we nauw samenwerken.

  • De Trans (gehandicaptenzorg in provincies Groningen en Drenthe)
  • Evean (verpleging, verzorging, thuiszorg in provincie Noord-Holland)
  • Espria Ledenvereniging  (netwerk in heel Nederland, kantoorlocatie in provincie Drenthe)
  • GGZ Drenthe (geestelijke gezondheidszorg in provincies Friesland, Groningen en Drenthe)
  • Icare (verpleging, verzorging, thuiszorg in provincies Flevoland, Drenthe, Groningen, Gelderland en Overijssel)
  • Icare JGZ (jeugdgezondheidszorg in provincies Flevoland, Drenthe en Gelderland)  
  • Icare TBG (thuisbegeleiding in provincies Flevoland, Drenthe, Groningen, Gelderland en Overijssel)
  • Shared Service Center SSC Espria (ondersteunende diensten in provincies Noord-Holland en Drenthe)
  • Zorggroep Meander (verpleging, verzorging, thuiszorg in provincie Groningen)
  • Altide (zorg op afstand in heel Nederland, kantoorlocaties in provincies Drenthe, Gelderland en Noord-Brabant)

Je kunt op de vacaturepagina's ook een job alert aanmaken, zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Werkgebied Espria 2023
ambtelijk secretaris

Werken bij Espria

Als je bij ons of één van onze zorgorganisaties werkt, heb je 17.000 collega’s, die net als jij hart hebben voor de gezondheid van mensen en hun kwaliteit van leven. Samen zijn we Espria. We innoveren, proberen en leren met elkaar. Groot voordeel is dat je een kijkje kunt nemen bij een collega-zorgorganisatie en jezelf over grenzen heen kunt ontwikkelen. Want ja, jouw werkgeluk nemen we serieus. En we hebben aandacht voor wat je nodig hebt náást je werk. Jij kunt bij Espria doen waar je goed in bent; samen maken we de zorg beter. Elke dag.

Jong Espria

Jong Espria is een startend netwerk voor alle Espria collega’s tot 35 jaar. Jong Espria verbindt door leuke, leerzame en helpende activiteiten te organiseren, versterkt de veranderkracht én is de stem van jong professionals binnen Espria. Lees meer >

Jong Espria
vitaliteit

Vitaliteitsplein

Jouw werkgeluk nemen we serieus. Veerkracht, grip op je financiële situatie of een gezonde leefstijl? Op verschillende manieren kunnen we jouw vitaliteit ondersteunen. Met adviezen, inspiratie of doorverwijzingen. Je kiest zelf waar jij mee aan de slag wilt gaan.

merkbaar beter

Innoveren in de zorg

We verbeteren en innoveren over de grenzen van onze eigen organisaties heen. We delen kennis, leren van en met elkaar en maken zo onze zorg merkbaar beter. Of het nu gaat over onderzoek, zorgtechnologie of dingen die we samen doen; we zijn trots op onze samenwerkingen en projecten.

verbinding

Altijd in verbinding

17.000 collega’s die allemaal verschillende dingen kunnen en bij andere organisaties werken? Dan is verbinding met elkaar extra waardevol. Er is altijd wel een netwerk dat bij jou past. Zo hebben we o.a. vakgroepen voor zorgfuncties, experttafels voor staf en een netwerk voor jonge professionals.