Over Espria

Samen werken we aan zorg voor de toekomst; gezondheid van mensen in een zorgzame samenleving. We zijn actief in veel takken van zorg, ondersteund door zorgtechnologie. We zijn vertegenwoordigd in diverse regio’s in een groot deel van Nederland. We zoeken onderling, maar ook met anderen, naar verbinding om te kijken waar we kwaliteit van leven voor mensen kunnen verbeteren en hoe we ons kunnen onderscheiden als werkgever. Onze organisaties

samen

Samen maken we de zorg elke dag iets beter

Wij zijn er voor de gezondheid van mensen. Ouderenzorg, wijkverpleging, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdgezondheidszorg, zorg nabij en informele zorg. Dat doen we samen.

Wij zijn Evean, Icare V&V, Zorggroep Meander, De Trans, GGZ Drenthe, Icare JGZ, Icare Thuisbegeleiding, Espria Ledenvereniging en Medisch servicecentrum Altide. Wij zijn Espria.

Onze overtuiging

Samen werken we aan zorg voor de toekomst; gezondheid van mensen in een zorgzame samenleving. In 2030 zijn er veel meer mensen die zorg nodig hebben en er zijn minder mensen om die zorg te leveren. We hebben elkaar, binnen Espria, maar ook daarbuiten, nodig om ons werk anders in te richten. Zodat we zorg kunnen blijven bieden voor wie dat nodig heeft. Onze rol verandert. Wij zetten ons in om regionaal en landelijk beleid te beïnvloeden en maken ons hard voor de verbinding tussen informele en formele zorg. Zo komen we verder, vooruit en voorop in de zorg.

 

We werken aan een maatschappij waarin we, vanzelfsprekend, zorgen voor elkaar. Dat doen we samen. Mensen willen zo lang mogelijk de regie behouden om zichzelf te kunnen zijn. Daar maken wij een punt van. We sluiten aan op hun behoeftes en mogelijkheden.

We geven onze collega’s de ruimte om bij te dragen aan (technologische) ontwikkelingen die een verschil maken voor het behoud van goede zorg en kwaliteit van leven. Daarin zoeken we de grenzen op tussen disciplines en organisaties. Samen innoveren, proberen en leren we.

jump

Onze merkwaarden

  • Trots
  • Lef
  • Inventief
  • Vakkundig
  • Verbindend

Meer over Espria