marieke_van_guldener

Marieke van Guldener nieuwe directeur bij Evean

Published on: 29 april, 2024

Marieke van Guldener start per 8 juni a.s. als nieuwe directeur bij Evean. Zij zal samen met Sandra Oud de dagelijkse leiding over Evean gaan voeren. 

Marieke volgt Rein Souwerbren op, die vanaf 1 maart jl. de overstap naar de Leidse VVT-organisatie Topaz maakte. Sandra ziet uit naar de samenwerking met Marieke: "Ik ben blij dat Marieke vanaf begin juni Evean komt versterken. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij elkaar met onze expertises kunnen aanvullen om samen intern en extern verder te werken aan onze ingezette beweging Met Evean Vooruit."

Marieke heeft een brede kennis en ervaring in onder meer in de ouderenzorg. Marieke: "Ik kijk er enorm naar uit om een mooie bijdrage te mogen leveren aan de uitdagingen en ontwikkelingen van Evean nu en in de toekomst, samen met Sandra en natuurlijk iedereen binnen de organisatie."

Ria Stegehuis, voorzitter Raad van Bestuur Espria: "We hebben in Marieke een jonge enthousiaste nieuwe directeur voor het Espria-concern gevonden met een uitstekende staat van dienst. We hebben er alle vertrouwen in dat Marieke een waardevolle rol kan spelen in de uitdagingen die Evean voor zich heeft en een mooie bijdrage kan leveren aan de groeiende samenwerking met de andere zorgorganisaties in het Espria-concern!"