Altide

Alex van den Bersselaar neemt afscheid van Altide

Published on: 1 december, 2023

Per 1 december 2023 neemt Alex van den Bersselaar afscheid als directeur-bestuurder van medisch servicecentrum Altide. Hij vormde sinds de fusie van NAAST en Zorgcentrale Noord (ZCN) op 1 augustus 2022 samen met Erik Wijnhof de tweekoppige Raad van Bestuur van toen nog NAAST-ZCN. Per 1 november 2022 is NAAST-ZCN verdergegaan als Altide.

Alex Van den Bersselaar trad in december 2021 aan als interim-bestuurder van medisch servicecentrum NAAST in Varsseveld. Daarvoor was hij op IT-gebied al actief bij de organisatie. Sinds de fusie bleef hij op interim-basis werken om zo samen met Erik Wijnhof vorm te geven aan de nieuwe organisatie met tevens locaties in Beilen en Veldhoven. Nu, een kleine anderhalve jaar na de fusie, is gekozen voor een andere portefeuilleverdeling tussen de bestuurders. Vanwege dit gewijzigde besturingsmodel is het een logisch moment om het stokje over te dragen aan een nieuwe bestuurder. Diegene zal samen met Erik Wijnhof werken aan de positionering van Altide als meest toonaangevende medisch servicecentrum van Nederland.

De collega’s en de Raad van Commissarissen van Altide zijn Alex van den Bersselaar erkentelijk voor zijn inzet en het werk dat hij heeft verricht voor het medisch servicecentrum. De werving voor een tweede directeur-bestuurder is inmiddels gestart.