Veilig mailen

Veilig mailen met ZIVVER
Vanaf september 2020 gebruikt Espria ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. 

Bericht openen
U heeft een beveiligd bericht ontvangen via e-mail. Open deze e-mail notificatie en klik op de link in de mail naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. 

Bericht openen met een toegangscode
Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven of het bericht beveiligd met een SMS code. Klik op de link in de e-mail notificatie, dan komt u in de beveiligde omgeving van ZIVVER. Vul de toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender. Heeft u geen ZIVVER-account ? In deze filmpjes ziet u hoe u het bericht opent.

Reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd
U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Geeft u deze wijzigingen door aan uw contactpersoon bij Espria.

Vragen?
Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? www.zivver.nl