Jaarverslag

2019 was een jaar van beter door samen
De maatschappelijke zorguitdagingen zijn groot. Tegelijk willen we van toegevoegde waarde zijn voor iedere individuele cliënt. Dat is wat de 17.000 collega’s bij de zorgorganisaties en bedrijfsonderdelen van Espria bindt.

Beter door samen is het uitgangspunt van Espria en onze onderliggende zorgorganisaties. Daar plukken zowel cliënten als collega’s steeds meer de vruchten van. Op vier thema’s werken we samen: 
1. Continue verbetering in de zorg voor onze cliënten 
2. Vitale medewerkers en goed werkgeverschap 
3. eHealth en digitalisering 
4. Gezonde bedrijfsvoering 

In ons Jaarverslag 2019 vind je hoe we beter door samen in de praktijk brachten. Hier lees je onder andere hoe het ontwikkelprogramma Merkbaar Beter in elkaar steekt en welke vijf zorgbeloftes we samen doen. Ook lees je over het Vitaliteitsplein, het leiderschapsprogramma, nieuwe online leeromgeving, en wat we in gezamenlijkheid doen aan eHealth, digitalisering en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

We nodigen je van harte uit ons Jaarbeeld 2019 te bekijken waarin we ons jaarverslag hebben samengevat. Open deze infographic met Google Chrome, dan klik je via de buttons rechtstreeks naar de juiste pagina in ons jaarverslag. Het gehele Jaarverslag 2019 (pdf) vind je hieronder. 

We geloven in de kracht van samenwerking als sleutel tot het behoud van goede zorg voor alle kwetsbare mensen. En dat is waar we voor gaan.

Bekijk hier het Espria Jaarverslag 2019 >