samenwerken subsidie

Vacatures: bestuursadviseur, coördinator subsidies en adviseur public affairs gezocht!

Published on: 21 juli, 2022

Espria werkt met haar (zorg)organisaties aan zorg voor de toekomst; gezondheid van mensen in een zorgzame samenleving. Om die uitdaging aan te gaan, hebben we 3 vacatures open staan voor energieke collega's die ons team van stafmedewerkers in Beilen komen versterken. Samen maken we elke dag de zorg iets beter! 

Coördinator Subsidies

We zoeken iemand die een nieuw centraal subsidiecoördinatiepunt binnen het Bestuurscentrum van Espria neer kan zetten. Vanuit daar worden de subsidies van de verschillende (zorg)organisaties gecoördineerd. Je bent dus een echte spin in het web en weet de juiste adviezen te geven.

Bekijk hier de vacature

Adviseur Public Affairs

De opdracht voor de adviseur Public Affairs is divers, leuk en uitdagend. We zoeken naar een persoon met een breed palet aan eigenschappen die samenkomen op het snijvlak van ‘verbinden’ en ‘communicatie’. Je zet Espria in de volle breedte op de kaart, agendeert de juiste thema’s voor het maatschappelijk en politieke debat en vertaalt deze naar de betekenis voor Espria en haar groepsmaatschappijen.

Bekijk hier de vacature

Bestuursadviseur

Schrik jij niet van een hands-on werkhouding in een werkomgeving waarin voortdurend geschakeld moet kunnen worden tussen strategisch, tactisch en operationeel? Wij zoeken een bestuursadviseur die relevante ontwikkelingen signaleert in de sectoren waarin de groepsmaatschappijen van Espria werkzaam zijn en de Raad van Bestuur adviseert t.a.v. de strategie van de organisatie.

Bekijk hier de vacature