Actueel

Actuele berichtgeving van Espria:

15 aug 2019 | Twee nieuwe leden Raad van Commissarissen.

Per 1 september 2019 treden Jeanine Holscher (Mirage Retail Group) en Marc van den Berg (PGGM) toe tot de Raad van Commissarissen van Espria. Zij volgen Barbara Fransen en Paul Loven op.

Lees hier het mediabericht

 

28 mei 2019 | Voorgenomen toetreding TSN tot Espria.

De Raad van Bestuur van Espria en het Bestuur van ADG dienstengroep hebben het voornemen om TSN als zelfstandige zorgorganisatie onderdeel te laten worden van Espria. TSN behoort nu nog tot de ADG dienstengroep. Espria voegt met TSN een ervaren aanbieder van verpleging en verzorging toe aan haar zorgorganisaties. Deze toetreding geeft Espria en TSN de mogelijkheid om op onderdelen intensiever samen te werken.

Lees hier het persbericht over de voorgenomen toetreding

 

24 mei 2019 | Espria Jaarverslag 2018 gepubliceerd.

Meerwaarde creëren uit samenwerking is de basisfilosofie van Espria. In het jaarverslag 2018 blikken we terug op de invulling van de meerjaren strategie ‘beter door samen’. Dit gebeurt onder andere in de samenwerkingsprogramma’s Merkbaar Beter en Mens en Arbeid. Samenwerken bijvoorbeeld op het gebied van zorgkwaliteit, vitaliteit, minder ziekteverzuim en zorgtechnologie zoals domotica, werkt zo in het voordeel van cliënten én collega’s. 

Lees hier het Espria Jaarverslag 2018